lørdag den 12. november 2011

Held i uheld


I går aftes kom min mor hjem til et køkken der stod i flammer. Hun havde netop sat mig af på stationen og skulle egentlig bare hjem for at lufte hundene og derefter tage videre til en middag. Nu kan vi være lykkelige for, at hun ikke kørte direkte til middagen.
På en eller anden måde er komfuret gået i brand og flammerne har hurtigt taget fat i papir, tasker og andet der lå i nærheden. Mor fik heldigvis slukket branden, men hvis hun var kommet hjem fem minutter senere... ja så havde det nok været svært at stoppe.
Stakkels Berta var helt forvirret da mor åbnede døren til køkkenet. Gudskelov er der intet sket med hende, da ilden ikke nåede at brede sig yderlige end til den ene langside af køkkenet. Breezy og Berta var i den anden ende af huset og derfor - heldigvis - også i god behold. Ilden fik fat i min taske hvor min helt nye MacBook Air b.la. lå i, så den er helt smeltet. Derudover skal hele køkkenet og stuerne nok males om. Men taget i betragtning af hvad der kunne være sket, så er de materialistiske tab jo underordnet.
 Tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket og er så lykkelig over vi havde held i uheld.

- Christine 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar